Γλυκά Νερά: Φίλη της Καρολάιν αποκαλύπτει τι της έλεγε η 20χρονη για τον συζυγοκτόνο

«Στην Ελλάδα έχουμε νόμους, θα πάει ισόβια και θα μείνει στην φυλακή» λέει για τον πιλότο η φίλη της Καρολάιν

Βαθιά σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Αλοννήσου για τις εξελίξεις στην δολοφονία των Γλυκών Νερών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA στο νησί, το νούμερο ένα θέμα συζήτησης είναι πλέον ποιος θα πάρει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Οι ντόπιοι θεωρούν τη μητέρα της Καρολάιν την πιο ιδανική να μεγαλώσει το άτυχο κοριτσάκι. Ειδικότερα, χαρακτηρίζουν την κυρία Σούζαν «ήρεμη δύναμη» και θεωρούν ότι στο πρόσωπο της η μικρή Λυδία θα βλέπει την βιολογική της μητέρα. Αρκετοί ντόπιοι δε, δηλώνουν ότι θα γίνουν  «μια γροθιά» για να τη βοηθήσουν σε ότι χρειαστεί.

Συγκλονισμένη από την απώλεια της Καρολάιν και από την αποκάλυψη ότι ο σύζυγος της είναι ο δολοφόνος δήλωσε στο MEGA και μια φίλη της 20χρονης.

«Έχω σοκαριστεί. Δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη. Η Καρολάιν ήταν από 16 ετών με τον Μπάμπη. Πάντα μου έλεγε πόσο πολύ ερωτευμένη ήταν, ο Μπάμπης ήταν ο άνδρας της ζωής της. Το μόνο που εύχομαι είναι να αναπαυθεί η ψυχή της. Έχω στεναχωρηθεί πολύ. Στην Ελλάδα έχουμε νόμους θα πάει ισόβια και θα μείνει στην φυλακή. Δυστυχώς η Κάρολαιν δεν γυρίζει πίσω» δήλωσε χαρακτηριστικά η φίλη της αδικοχαμένης κοπέλας.

Written by 

Related posts

Leave a Comment