Γιάννης Μπέζος: Είμαι 42 χρόνια στη δουλειά και βαρέθηκα να ακούω βλακείες

Ο ηθοποίος για ακόμα μία φορά εμφανίζεται αφοπλιστικά ειλικρινής σε τηλεοπτικές δηλώσεις του.

Ο ηθοποιός μίλησε μαζί με τον Αιμίλιο Χειλάκη και τη Μυρτώ Αλικάκη που συνεργάζονται για την παράσταση «Οθέλλος» η οποία θα ανέβει σύντομα.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Χειλάκης ο και ο Μπέζος μίλησε γι’ αυτό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Προτιμώ την αμηχανία του νέου σκηνοθέτη παρά τη δήθεν αυθεντία. Είμαι 42 χρόνια στη δουλειά και βαρέθηκα να ακούω βλακείες, έχω ακούσει πάρα πολλές. Και επειδή εγώ είμαι λίγο… γωνιακό μαγαζί, δεν μπορώ να ακούω άλλο και θέλω τους νέους ανθρώπους. Θα μου πει κάποιος… καλά, τόση νεολαγνεία; Όχι!».

Ο γνωστός ηθοποιός συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν λέω τους νεότερους ανθρώπους, εννοώ αυτούς που έχουν κάτι να πουν. Και βλέπω ότι έχουν την πρόθεση και την ικανότητα να αφήσουν ένα ίχνος. Προτιμώ την αμηχανία του Χειλάκη, παρά τη δήθεν αυθεντία. Άσε που δεν πιστεύω σε αυθεντίες.

Εγώ δεν είμαι επαγγελματίας σκηνοθέτης, σκηνοθετώ τις δικές μου δουλειές και που και που κάποια που θα μου πουν. Δεν τρελαίνομαι για το… σπορ αυτό, ο Αιμίλιος έχει περισσότερο πάθος και θεωρώ άθλο το να σκηνοθετείς ένα τέτοιο έργο».

Η συνέντευξη  δόθηκε  στην εκπομπή «Art Week» της Λένας Αρώνη.

Written by 

Related posts

Leave a Comment