Αυτά είναι τα τρία πιο τυχερά ζώδια της εβδομάδας.

Άλλη μια εβδομάδα αστρολογικού χάους ξεκίνησε, όμως τρία ζώδια δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν καθώς τα περιμένουν συναρπαστικές και θετικές εξελίξεις.

Με τον Ήλιο να ταξιδεύει στα διαισθητικά και συναισθηματικά νερά του Καρκίνου, υπάρχει μπόλικη μαγεία σε όλο το ζωδιακό κύκλο.

Όμως Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες θα είστε οι πιο τυχεροί, καθώς ευνοήστε περισσότερο από όλους από αυτή τη θετική θέση.

Ο Ήλιος σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον επαναστατικό Ουρανό στις 5 Ιουλίου. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μερικές συναρπαστικές συναντήσεις και καινοτόμες ιδέες. Μην ξεχνάτε ότι ο Ουρανός είναι ο πλανήτης των ξαφνικών αλλαγών και της ατομικότητας.

Θα πρέπει επίσης να περιμένετε πολλά με τη νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 9 Ιουλίου. Τα νέα φεγγάρια είναι μια ευκαιρία να αποσυμπιέσετε, να ανανεώσετε και να επαναπροσδιορίσετε το πνεύμα σας. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Μπορεί επίσης να ξεκινήσετε να σκέφτεστε πιο καθαρά μόλις ο Ερμής – ο πλανήτης της επικοινωνίας – εισέλθει στον Καρκίνο στις 11 Ιουλίου.

Δείτε πιο αναλυτικά τι σας περιμένει!
Καρκίνος: Θα βρείτε το θάρρος να ξεκινήσετε κάτι εντελώς καινούργιο

Υπάρχει πολλή ενέργεια που σας ενθαρρύνει να προχωρήσετε να σχέδια σας προς την αυτοβελτίωση. Η πρόοδος δεν είναι πάντα εύκολη και μερικές φορές είναι ευκολότερο να παραμένουμε ένα μεγάλο ψάρι σε μια μικρή λίμνη καθώς το επόμενο βήμα δημιουργεί φόβο και ανασφάλεια. Ωστόσο, κάνοντας ένα βήμα έξω από τη safe zone σας σχεδόν πάντα φέρνει την πρόοδο που ο καθένας ονειρεύεται. Και αυτή την εβομάδα η επιτυχία είναι στο χέρι σας!
Σκορπιός: Θα κάνετε νέους φίλους

Το σύμπαν σας ενθαρρύνει να βγείτε έξω και να εξερευνήσετε, Σκορπιοί. Ναι, μερικές φορές η περιπέτεια ιντριγκάρει και εσάς. Τις περισσότερες φορές, μπορεί να θέλετε να κατευνάσετε τον αίσθημα του αυθορμητισμού και της εξερεύνησης ωστόσο αυτή η εβδομάδα είναι ότι πρέπει για νεες γνωριμίες, νέους φίλους, νέες αναμνήσεις.
Ιχθείς: Εχετε πολλές δημιουργικές ιδέες

Ο καλλιτεχνικός σας οίστρος είναι στα ύψη Ιχθείς. Ο κυβερνήτης σας, Ποσειδώνας, είναι τώρα σε ανάδρομη πορεία, δίνοντάς σας μια εντελώς νέα προοπτική για τα πάντα που σας βοηθά να βάλετε τη φαντασία σας να δουλέψει με έναν εντελώς νέο τρόπο. Επιπλέον, ο Ηλιος στον Καρκίνο σας δημιουργεί την ανάγκη για περισσότερο χρώμα, μουσική και ποίηση. Οπότε μην αφήσετε αυτή την εβδομάδα να περάσει έτσι και προσπαθήστε να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο.


Written by 

Related posts

Leave a Comment