Αυλίδα: ξεκίνησε χθες το bio – Mechanical festival στο πολιτιστικό χώρο Αυλιδείας Αρτέμιδος στο βαθύ – Αποκλειστικές εικόνες- βίντεο

Το bio – Mechanical festival είχε πρεμιέρα χθες και με σκοπό να αγκαλιάσει το φιλοθεάμον κοινό τις βραδιές του καλοκαιριού. Και το θέατρο χαλκίδας ως κοιτίδα πολιτισμού στο χθες και στο σήμερα, δεν θα μπορούσε παρά να πρωταγωνιστήσει στον σύγχρονο πολιτιστικό χάρτη της Ελλάδας.

Στον υπαίθριο πολιτιστικό χώρο Αυλιδείας Αρτέμιδος στο Βαθύ ,που σ’ όλα αυτά τα χρόνια έχει φιλοξενήσει εκατοντάδες δημοφιλείς καλλιτέχνες σε πολυάριθμες μουσικές, χορευτικές και θεατρικές παραστάσεις.

Το φετινό Φεστιβάλ που διοργανώνει το θέατρο χαλκίδος , επιχειρεί να φέρει μία ισχυρή νότα αισιοδοξίας, εν μέσω υγειονομικής κρίσης και να προσφέρει σε όλους τους Ευβοιώτες αλλα και στους επισκέπτες της πόλης μας θεάματα και ακούσματα υψηλού επιπέδου.

Η χθεσινή βραδιά με τιτλο «Η φωνή σου ηχώ» και με τον Δημήτρη Αιβαλιώτη στο τραγούδι που μας απογείωσε με τη φωνή και τη μελωδία των τραγουδιών του.

Από την πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να λείψει και η Κα Ζωή Λιβανίου που μίλησε στην κάμερα του eviaone.

Δείτε το βίντεο :

Written by 

Related posts

Leave a Comment