Αποκλειστική επιμέλεια ζητά η οικογένεια της 20χρονης.

Την αποκλειστική επιμέλεια της εγγονής της, Λυδίας, ζήτησε επίσημα με αίτημά της η μητέρα της Καρολάιν Κράουτς, που δολοφονήθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος προχθές προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή η παρουσιάζει πολλές αντιφάσεις.

Το αίτημα προς την εισαγγελέα Ανηλίκων γνωστοποίησε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Θανάσης Χαρμάνης, ο οποίος δήλωσε ότι από ότι πληροφορήθηκε ανάλογο αίτημα κατέθεσε και η πλευρά της οικογένειας του κατηγορούμενου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του 33χρονου ζητά κοινή επιμέλεια και προτείνει να μοιραστεί ο χρόνος ανάμεσα στις δύο πλευρές, τον μισό χρόνο να ζει στην Αθήνα και τον άλλο μισό στην Αλόνησσο.

«Πληροφορηθήκαμε ότι οι εκθέσεις είναι θετικές, ιδίως για την Αλόννησο» είπε επίσης τονίζοντας πως στη μητέρα της Καρολάιν υπάρχει «το καταλληλότερο περιβάλλον, καθώς στη μεν Αθήνα η μικρή Λυδία θα είναι η κόρη του δολοφόνου, στην Αλόννησο το παιδί που έχασε τη μανούλα του».

«Συγκλονίστηκα όταν διάβασα την έκθεση της κοινωνικής λειτουργού ότι η μικρή Λυδία, παρ’ όλο που είναι νεογνό, μπορεί να αποθηκεύσει σκηνές βίας. Μέχρι χθες το βράδυ οι δύο πλευρές μιλούσαν και είναι σε καλό κλίμα οι συνομιλίες» σημείωσε.

Written by 

Related posts

Leave a Comment