Ανοίγουν 80 νέα σούπερ μάρκετ ξένης αλυσίδας, μπαίνουν «σφήνα» σε Σκλαβενίτη και my market

Τα πρώτα τρία καταστήματα εκτός Αθηνών και πιο συγκεκριμένα σε Λάρισα, Τρίπολη, και Λαγκαδά Θεσσαλονίκης θα ανοίξει η μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ Mere, ενώ θα ακολουθήσουν ακόμη δύο, σε Αγρίνιο και Κόρινθο.

Ειδικότερα, το πρώτο κατάστημα Mere αναμένεται να ανοίξει στην Λάρισα μετά το Πάσχα.

Πρόκειται για το ακίνητο που βρίσκεται επί της Λαγού κοντά στη ΔΕΥΑΛ, εκεί όπου στεγάζονταν η αλυσίδα μάρκετ, Αρβανιτίδης,και παλαιότερα ο Μαρινόπουλος.

Mere, Λάρισα 

Κατάστημα της ίδιας αλυσίδας (Μαρινόπουλου) υπήρχε στο παρελθόν και στο ακίνητο που θα χρησιμοποιήσει στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης η Mere, και βρίσκεται στο 2ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Λαγκαδά – Μικρής Βόλβης, στο Κολχικό του δήμου Λαγκαδά.

Στην Τρίπολη ο ρωσικός discounter θα αξιοποιήσει ακίνητο, που παλαιότερα στέγαζε τοπικό κατάστημα λιανεμπορίου τροφίμων.

Mere, Λαγκαδάς 

Το κατάστημα του Αγρινίου, σύμφωνα με τοπικά μέσα (sinidisi.gr), πρόκειται να λειτουργήσει σε ακίνητο στον παράδρομο της Εθνικής Αντιρρίου, συνολικής επιφάνειας 1.300 τετραγωνικών μέτρων.

Πρόκειται για κτίριο το οποίο κατασκευάστηκε στο παρελθόν με προοπτική να στεγάσει το logistics center του Συνεταιρισμού Εργολάβων Υδραυλικών Αιτωλοακαρνανίας, ΥΔΡΩ, στόχος που δεν ευοδώθηκε, περιήλθε στην κατοχή τράπεζας, εκποιήθηκε και άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Σχέδιο για 80 καταστήματα στην Ελλάδα

Το σχέδιο των Ρώσων προβλέπει τη δημιουργία 80 καταστημάτων στην Ελλάδα έως το τέλος του έτους, ωστόσο με βάση το τι έχει γίνει μέχρι τώρα φαντάζει ιδιαίτερα…φιλόδοξο.

Θυμίζουμε ότι η ρωσική αλυσίδα “υπόσχεται” τιμές 20%-40% χαμηλότερες από τον ανταγωνισμό, κάτι το οποίο μπορεί να το πετύχει χρεώνοντας 17% επί της τιμής που θα αγοράζει από τους προμηθευτές.

Διαθέσιμες θέσεις εργασίας

Αυτήν την περίοδο η εταιρία αναζητεί διευθυντές για τα καταστήματα Κορίνθου και Αγρινίου.

Βασικές αρμοδιότητες: Ανάπτυξη επιχειρηματικών στρατηγικών για την διεύρυνση του πελατολογίου και της βελτίωσης της κερδοφορίας. Πλήρης διαχείριση καταστήματος και διασφάλιση συμμόρφωσης με τις πολιτικές και διαδικασίες.

Διατήρηση του καταστήματος σε εξαιρετική κατάσταση.

Γνώση της ρωσικής γλώσσας κατά προτίμηση.

Υπευθυνότητα / Αξιοπιστία / Ομαδικότητα και Συνεργασία.

Γνώσεις: χρήση Η/Υ (1C).

Κατοχή πτυχίου ΑΕΙ,ΤΕΙ, ΙΕΚ, ή άλλης σχολής τεχνολογικής εκπαίδευσης.

Αποστολή βιογραφικών στο email: hr@mere.gr

Written by 

Related posts

Leave a Comment