Έχεις ψηλό κορμό; Αυτά τα 6 στυλιστικά tricks θα σε βοηθήσουν

Για σωστό styling στο δικό σου μοναδικό σωματότυπο!

Όλοι έχουν τα δικά τους κόλπα για να ντύνονται με βάση το σωματότυπό τους. Αν έχεις ψηλό κορμό, πιθανόν έχεις ανακαλύψει πως μερικά trends και κομμάτια δεν ταιριάζουν στο σώμα σου (όπως τα boyfriend jeans, για παράδειγμα). Όπως γνωρίζουν όσοι ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία, είναι δύσκολο να βρεις κομμάτια, όπως ένα ολόσωμο μαγιό ή ένα ζευγάρι jeans, που ταιριάζουν στη μέση σου. Πιθανόν έχεις ανακαλύψει πως αρκετά παντελόνια ή φούστες που ενδεχομένως φοράς, τονίζει πόσο ψηλός είναι ο κορμός σου.

Ποια είναι η λύση;

Με το πέρασμα του χρόνου θα μάθεις πώς να φορέσεις αυτά τα προαναφερθέντα κομμάτια με τον τρόπο που εσύ θέλεις. Για παράδειγμα, πρέπει να ξέρεις πώς να ψηλώσεις τα πόδια σου. Τα ψηλόμεσα παντελόνια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσεις το εφέ ότι τα πόδια σου ξεκινάνε από άλλο σημείο.

Αντιθέτως, πρέπει να αποφεύγεις τα χαμηλοκάβαλα jean, τις μίνι φούστες και τις μπλούζες που ψηλώνουν και άλλο το πάνω μέρος του σώματός σου, όπως η λαιμόκοψη. Επιπλέον, το καλοκαίρι φόρα μόνο σορτς ή βερμούδες.

Μαθαίνοντας πώς να ντύνεις τον μακρύ σου κορμό, θα ανακαλύψεις πως δεν χρειάζεται να φοράς κομμάτια που φοράνε οι άλλοι μόνο επειδή είναι «cool».

Συνέχισε λοιπόν παρακάτω για να μάθεις μερικές συμβουλές και κόλπα για να αξιοποιήσεις τα δυνατά σου σημεία.

Tα ψηλόμεσα παντελόνια δημιουργούν το εφέ ότι τα πόδια είναι πιο ψηλά @tamumcpherson
Αν φορεθούν με ψηλόμεσα παντελόνια ή μια φούστα, τα crop tops μπορούν να κόψουν φαινομενικά τον μακρύ κορμό σου στη μέση @champag
Φόρεσε μια ζώνη για να χωρίσεις οπτικά τον μακρύ κορμό σου σε τμήματα. Η Aimee Song για παράδειγμα, χρησιμοποίησε το αξεσουάρ για να αναδείξει την μέση της.
Ψάξε για αέρινα φορέματα @marinaa2214
Τα τακούνια, όταν είναι κατάλληλα φυσικά, σε κάνουν να φαίνεσαι πιο ψηλή.
Προτίμησε ένα κομψό ολόσωμο που θα αγκαλιάσει το σώμα.

Written by 

Related posts

Leave a Comment