Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε τις συνομιλίες της με τον πιλότο – Βίντεο συνομιλία

Ο 33χρονος υποδυόταν το θύμα και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να θολώσει τα νερά και να αποπροσανατολίσει τις έρευνες

To «Φως στο τούνελ» με παρουσιάστρια την Αγγελική Νικολούλη, επέστρεψε χθες για το παρασκήνιο της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά. Η δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια της εκπομπής αποκάλυψε τις συνομιλίες που είχε με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο που ομολόγησε τη δολοφονία της Κάρολαϊν. Η Νικολούλη διατηρούσε άμεση επαφή με τον πιλότο όλες αυτές τις 37 μέρες από τη δολοφονία της 20χρονης, με τον πιλότο να αποφεύγει να συναντηθεί μαζί της.

Ο 33χρονος υποδυόταν το θύμα και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να θολώσει τα νερά και να αποπροσανατολίσει τις έρευνες, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή. Μεταξύ άλλων, ο πιλότος ανέφερε στην παρουσιάστρια: «Σε αυτή τη φάση της έρευνας μου έχει ζητηθεί να μη δημοσιοποιούνται συγκεκριμένα στοιχεία, γιατί η παρερμηνεία από τον κόσμο μπορεί να δυσκολέψει ή να καθυστερήσει τη διαδικασία, κάτι που κανείς μας δε θέλει. Aκόμα και σε μία αξιόπιστη εκπομπή όπως τη δική σας. Είμαι ακόμα σε κακή κατάσταση κυρία Νικολούλη για να μιλήσω για τη γυναίκα μου. Με πονάει. Ξέρω ότι θέλετε να βοηθήσετε όπως κάνετε πάντα, ελπίζω σύντομα να μπορούμε να μιλήσουμε. Είμαι κάθε μέρα με την Αστυνομία που τρέχει πάρα πολύ την έρευνα. Και τους έχω δείξει εμπιστοσύνη».

Όταν η Αγγελική Νικολούλη επέμενε να τον συναντήσει, εκείνος έβρισκε συνεχώς δικαιολογίες. Ακόμη και τη μέρα που είχαν κανονίσει να τα πουν.

Δείτε το βίντεο:

Written by 

Related posts

Leave a Comment