Άρης Σερβετάλης – Μίλησε στην «Ελένη» για τον ρόλο του στην ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού».

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε

μεταξύ άλλων και για τη σχέση του με τη θρησκεία

Στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη και στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο μίλησε ο Άρης Σερβετάλης, με αφορμή τον ρόλο του στην πολυσυζητημένη ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού».

Μιλώντας στην κάμερα του MEGA για το πώς προσέγγισε τον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου, ο Άρης Σερβετάλης είπε:

«Δεν περίμενα όση ανταπόκριση, είναι πολύ ευχάριστο αυτό. Έσκυψα πάνω στη μέθοδο και την οποία το έκανε. Το έκανε με ταπείνωση. Ήταν μέτοχος τέτοιων ενεργειών και είχε μία πληρότητα, μία αγάπη για όλους», είπε ο ηθοποιός για το πως προσέγγισε το ρόλο του Αγίου Νεκτάριου.

Ο Άρης Σερβετάλης μίλησε και για τη στροφή του στην πίστη. Σημείο σταθμός ήταν η συνάντησή του με έναν ιερομόναχο και η κατάσταση στην οποία βρισκόταν.

«Ήταν η παραδοχή ενός ανθρώπου που βρισκόταν στον πάτο. Είχα αποδεχτεί το χάος και χρειαζόμουν βοήθεια», δήλωσε.

«Αισθάνομαι την αίσθηση της ευθύνης που συμμετέχω στα πράγματα. Πλέον δεν κάνω ερωτικές σκηνές, δεν το αισθάνομαι δεν μπορώ να το υποστηρίξω.

Παράλληλα, υποστήριξε πως δεν έπαιζε τον ρόλο ενός εγκληματία που δεν θα είχε τη διαδρομή της μεταστροφής.

Ο Άρης Σερβετάλης συνεργάστηκε με τον Μίκι Ρουρκ, για τον οποίο είχε τις καλύτερες εντυπώσεις.

«Ο Μίκι Ρουρκ έχει φοβερό εκτόπισμα, το ένιωθες με το που έμπαινες στο σετ. Έντονη παρουσία και έντονος χαρακτήρας. Είχαμε μία διαλογική δράση».

«Μου κάνει εντύπωση μία εμπαθής κριτική, που δεν στοχεύει μόνο στο έργο. Μου δημιουργεί μία έκπληξη, αλλά ο καθένας είναι ελεύθερος να γράψει ότι θέλει», είπε για τις κακές κριτικές.

«Οτιδήποτε έχουμε δεν είναι δικό μας, έρχεται με δωράκι. Σου έχει δοθεί. Είμαστε όλοι εν δυνάμει άγιοι», κατέληξε ο ηθοποιός.

Written by 

Related posts

Leave a Comment