Άνω κάτω η Ερέτρια..

Τα πάνω κάτω ήρθαν χθες στο ΔΣ του δήμου Ερετριας μετά την απόφαση να μην ανοίξει τελικά ο δρόμος μπροστά στην αρχαίου θεάτρου τις πρωινές ώρες τα Σαββατοκύριακα όπως κάθε χρόνο.

Μόλις οι επιχειρηματίες έμαθαν ότι τελικά δεν θα ανοίξει αυτό το Σαββατοκύριακο ο δρόμος όπως τους είχαν υποσχεθεί οι αρμόδιοι εξέφρασαν την αγανάκτηση τους μιας και το μέτρο δεν λειτούργησε ζημιώνοντας τις επιχειρήσεις τους χιλιάδες ευρώ σύμφωνα με τους ίδιους.

Μετά από επικοινωνία με τον πρόεδρο του σωματείου Ευθυμιου Βασίλη δεν θέλησε να απαντήσει στο ερώτημα αν οι καταστηματάρχες θα κινηθούν νομικά για τα Διαφυγόντα κέρδη αρκέστηκε να πει ότι είναι ένα θέμα που ευελπιστεί να λυθεί άμεσα.

Όσο για τον δρόμο που θεωρητικά είναι πεζόδρομος και με απόφαση του δήμου έχει κλείσει ανέφερε ότι αφήστε με να έχω τους ενδοιασμούς μου για το αν είναι πεζόδρομος η δρόμος θα ξέρω άμεσα και θα πράξουμε κατάλληλα.

Αυτό που ξέρω μέχρι στιγμής είναι ότι οι επαγγελματίες αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα βιωσιμότητας από αυτή την απόφαση και πρέπει να αλλάξει.

Written by 

Related posts

Leave a Comment