΄΄ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ΄΄ : Η πίεση έφερε αποτελέσματα.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο της εστίασης και την πανελλαδική κινητοποίηση «ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ» η Κυβέρνηση βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Θέλοντας να προλάβει ανακοίνωσε μέτρα ανακούφισης του κλάδου με επιστρεπτέα 6 νέο κύκλο 7 για την εστίαση και μηδενικό ενοίκιο.

Ύστερα από επικοινωνία με τον πρόεδρο του σωματείου ΄΄ ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ ΄΄ Βασίλη ΕΥΘΥΜΙΟΥ χαιρέτισε τα μέτρα αλλά είπε ότι δεν επαρκούν για τη διάσωση του κλάδου. Μας διαβεβαίωσε ότι η δράση θα γίνει κανονικά όπως επίσης το κλείσιμο των καταστημάτων την Τετάρτη 10/02. Θεωρούμε ότι πρέπει να γίνουν δομικές αλλαγές στον κλάδο και να βρει η επόμενη ημέρα όλες τις επιχειρήσεις ανοιχτές που είναι και ο στόχος !!

Αύριο Τρίτη 09/02 είναι το πιο σημαντικό ραντεβού με το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης για την επόμενη μέρα του κλάδου με τον Υπουργό Οικονομικών κ. ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ , τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. ΣΚΥΛΑΚΑΚΗ και τον Γ.Γ του Υπουργείου Οικονομικών κ. ΠΕΤΡΑΛΙΑ.

Ο Πρόεδρος συνεχάρη όλους τους επιχειρηματίες Εστίασης που είναι κοντά στο σωματείο ΄΄ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ΄΄ και όλα τα μέλη του Δ.Σ που έχουν αφιερώσει ατελείωτο προσωπικό χρόνο για το καλό του κλάδου.

Written by 

Related posts

Leave a Comment